A Nosztalgia Tv és rádió köszönt minden kedves látogatót '

Kedves Látogató ' A Nosztalgia Blogban a múltra emlékezhetünk' Nosztalgiázzunk együtt ' Facebookon : Nosztalgia oldal Nosztalgia csoport A Nosztalgia bolgban véleményt írhat,üzenhet ' Jó szórakozást '

Keresés ebben a blogban

2011. június 14., kedd

Kiemelt Prizma Tv videók és cikkek '

                     Sok  Tv  csatorna  van  ma  Magyarországon '  az  egyik  csatorna  a  Prizma  TV. A  csatorna  néhány  videó  felvételét  láthatják,melyet  én  állítottam  össze ' 

Beszélgetés Törőcsik Marival és Járai Mátéval. 
Lovász Laci hernádi Judittal is beszélgetett
Beszélgetés Krizbai Tecával
Lola és Ungár Anikó
Farkasházy Tivadar és Selmeczi Tibor a Light Nightban


Forrás : facebook/prizmatv

                           Cikkek .

Forrás : http://twice.hu/tag/prizma-tv


Szenes Andrea második apja lett Koós János

Szenes Andrea tavaly szeptemberben veszítette el édesapját. Koós János Szenes Iván utolsó perceiben érkezett a kórházba, barátai közül Ő találkozott vele utoljára. Andrea azóta második apjaként tekint Koós Jánosra, aki a neves író egyik legjobb barátja és kedvenc énekese volt, a nehéz időszakban pedig végig Andrea mellett állt.
Koós János és Szenes Andrea kapcsolata az elmúlt egy évben nem változott, sőt még inkább szorosabb lett. Szenes Iván halála után ugyanis Koós átvette Andreánál az apaszerepet. Folyamatosan tartják a kapcsolatot, így valóban olyan életet élnek, mintha egy igazi család lennének.
 
 

Szabó Ádám átengedte a harmonikáját

Televíziós őspremiernek lehetnek szemtanúi a pénteki Light Night nézői, Szabó Ádám, a Csillag Születik felfedezettje ugyanis néhány percre átengedte a zenélést testvéreinek. Briginek és Gergőnek sincs oka panaszra, ami az ügyességet illeti, pedig Ádám szerint ő erőltette rá testvéreire a harmonikázást.
 

Bangó Margit Szlovákiában ragadt, Dobos Attila ugrott be

Nem várt esemény előzte meg Szenes Andrea Szenes SzínHáz beszélgetős műsorának felvételét, a meghívott vendég, Bangó Margit ugyanis nem érkezett meg a megbeszélt időpontban. Helyette a nézők között helyet foglaló Dobos Attila ugrott be, hogy megmentse a műsort.
Szenes Andrea ma már mosolyogva idézte fel azokat a pillanatokat, amikor kiderült, hogy a Beszéld meg Andreával – Szenes SzínHáz című beszélgetőműsor következő vendége, Bangó Margit Szlovákiában ragadt.
 
 
 

Bodrogi Gyula: engem mindig kiválasztottak a nők!

Szerda este ismét jelentkezik a PRIZMA TV-n a Beszéld meg Andreával – Szenes SzínHáz című zenés beszélgetőműsor. Szenes Andrea vendége ezúttal Bodrogi Gyula lesz. A műsornak szomorú aktualitása van.
 

Ungár Anikó Jucizza Lolát

Pikáns videóját kedvesének és annak híres édesanyjának, Ungár Anikónak is megmutatta Lola. Az énekesnő szerint anyósjelöltje azonnal befogadta őt a családba. Ungár Anikó és Lola kapcsolatáról először Lovász Lászlónak meséltek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése